BRASSERIE TDORPSGENOT

EEN STRAK MODERNE GEZELLIGE BRASSERIE

Brasserie Tdorpsgenot is sinds de zomer van 2004 open. Een klassieke rijwoning werd omgebouwd tot een strak moderne gezellige brasserie waar u zowel terecht kan voor een drankje als voor een uitgebreide maaltijd. Sinds 2014 werd de zaak uitgebreid met een zaaltje dat plaats biedt voor 50 personen. De uitbaters staan zelf in de keuken en zaal, dit doen zij steeds met volle overgave en passie. vriendelijkheid en prijs – kwaliteit is één van de grote troeven van Tdorpsgenot.

Elk seizoen staan er nieuwe suggesties op de kaart. Bij speciale gelegenheden (Pasen, Kerstmis, Nieuwjaar, Valentijn, …) is het mogelijk om voor een aangepaste menu te kiezen.

In de zomer is het heerlijk vertoeven op het tuinterras met een zelfbereide mojito of sangria. Er is ook een speeltuin voor de allerkleinsten voorzien. Aanpalend bevindt zich ook de grote parking (bereikbaar via de Schoonderbeukenweg). Sinds 2009 is brasserie Tdorpsgenot ook officieel uitgeroepen tot een fietscafé. Er is een afgeschermde fietsstalling voorzien en ligt op de route van de fietsknooppunten.

SUGGESTIES VAN DE CHEF

DE KAART WORD REGELMATIG AANGEPAST.

Naargelang de seizoenen passen wij onze kaart aan om zo steeds een vernieuwend en mooi menu te kunnen serveren. Wij werken steeds met verse producten en kwaliteitsproducten. Voor feesten kan je samen met zaakvoerder Koen Van Aerschot een volledig menu naar keuze laten serveren.

GEZELLIG IETS DRINKEN ONDER VRIENDEN

COOLE  COCKTAILS EN STREEKBIEREN.

Buiten onze uitgebreide menukaart kan je uiteraard bij ons ook terecht voor een gezellige avond. Wij serveren verschillende soorten Gins, cocktails, wijnen en streekbieren.